Piano-lattiavalaisimet – Houkutteleva ja hyvinsuunnattua valoa

Piano-jalkalamput ovat kannettava, kaunis tapa valaista tila. Viehättävät piano-valaisimet valaisevat pianon koskettimet, nuotit tai tietyn osan huoneesta tai esiintymispaikasta.

Piano-lattiavalaisimet ja grand piano -valaisimet seisovat lattialla pianon vieressä. Muut piano-valaisimet asetetaan pianon päälle tai klipsillä nuotteihin. Lattiavalaimet ovat muita valaisimia suurempia ja suuntaavat valoa erittäin hyvin. Ne ovat myös riittävän keveitä kuljetettavaksi.

Säädettävä

Piano-lattiavalaisimet ovat korkeita ja niiden korkeus on säädettävissä. Useimmissa on tasapainoinen, säädettävä varsi, jolla valoa voi suunnata nuotteihin. Vartta liikuttamalla ja kääntämällä valo suuntautuu juuri sinne, missä sitä tarvitaan eniten.

Nämä valaisimet ovat erinomainen lisä myös pelihuoneeseen, jossa pelataan monenlaisia pelejä, kuten biljardia, korttipelejä, bingopelit, pokeria ja muita suosikkipelejä.

Erilaisia muotoja, kokoja, tyylejä

Lamppuja on saatavilla eri muotoisina, kokoisina ja tyylisinä. Pidit sitten nykyaikaisista, virtaviivaisista tai upeista antiikkisista valaisimista, näitä löytyy jokaiseen makuun. Jos soitat nykymusiikkia, haluat ehkä valita samantyylisen valaisimen. Klassista musiikkia soittavat saattavat haluta valita vanhanaikaisemman tyylin musiikin mukaisesti.

Yleensä piano-lattiavalaisimet on valmistettu esimerkiksi pronssista, teräksestä ja emaloiduista metalleista. Pronssi antaa lampulle vivahduksen tyylistä ja varakkuudesta. Teräs on kestävää, käytännöllistä ja komeaa. Emaloituja metalleja on monenvärisiä ja -kuvioisia, jotka sopivat mihin tahansa musikaalityyliin. Ilmaise itseäsi itsenäisenä muusikkona ja tuo ainutlaatuinen lattiavalaisin esityksesi keskiöön.

Jos käytät valaisintasi matkustaessasi, varmista, että se on kevyt ja helppo pystyttää. Mikäli se on osa sisustusta, harkitse painavampaa ja koristellumpaa mallia. Minkä ikinä valitsetkin, saat valoa juuri sinne, mihin sitä tarvitset ja milloin sitä eniten tarvitset, jotta sinä voit tehdä parhaasi.

Vastaa