Deittailuvinkkejä sinkuille kesällä 2022

Suomessa on kesällä jälleen paljon sinkkuja, jotka kaipaavat seuraa. Kasvomaskeista on luovuttu ja maailma on muutenkin jälleen aukeamassa. Monet sinkuista etsivät seuraa nykyisin netin deittipalveluista ja tutkimusten mukaan pareista jo yli kolmannes onkin löytänyt toisensa netissä. Jos olet sinkku ja haluat löytää seuraa kesällä 2022, kannattaa jatkaa tämän sivun lukemista. Se sisältää ajankohtaisia vinkkejä deittailusta ja seurustelusta Suomessa.

Siisti pukeutuminen tekee vaikutuksen

Yksi tärkeimmistä vinkeistä deittailuun on pukeutuminen. Se, miten pukeudut, vaikuttaa siihen, millaisen kuvan itsestäsi annat muille ihmisille. Siistissä ja harkitussa pukeutumisessa korostuu oma persoonasi ja se antaa myös sinulle itsellesi lisää itseluottamusta. Deittipalvelujen profiilikuville onkin usein yhteisiä piirteitä: ne ovat selkeitä ja valaistuksessa on harkittu. Siisti pukeutuminen kannattaa siis muistaa myös omassa profiilikuvassa.

Tuoksu hyvälle – nikotiinipussit apuun

Jos on pukeutuminen tärkeää, niin on myös hyvälle tuoksuminen. Tutkimusten mukaan ihmiset ottavat kumppanin valinnassa yllättävän paljon toisen tuoksun huomioon. Jos esimerkiksi olet tupakanpolttaja, kannattaa se vaihtaa nikotiinipusseihin. Nikotiinipussit ( Lue lisää täältä ) eivät haise, joten teet treffikumppaniisi huomattavasti paremman vaikutuksen tuoksumalla hyvälle.

Nikotiinipussit on mahdollista hankkia nykyisin monessa eri maussa, joten jokainen varmasti löytää tuotteista oman suosikkinsa. Nikotiinipusseja on helppo käyttää, eikä treffikumppanisi todennäköisesti edes huomaa sinun käyttävän pusseja. Nikotiinipussien avulla moni suomalainenkin on päässyt myös eroon tupakoinnista ja tupakoinnin haitoista.

Tutustuminen netissä

Yksi deittailun ja seurustelun suosituimmista sivustoista Suomessa on Suomi24. Kyseisessä seuranhakupalvelussa voit löytää mielenkiintoisia ihmisiä kaikkialta Suomesta. Seuranhakua voi harrastaa myös lukuisten muiden treffipalvelujen kautta, sekä tietysti Tinderissä tai Facebookin deittipalvelussa.

Tinder on tällä hetkellä deittipalvelu, joka on suosituin nuorten keskuudessa. Tinderissä voit tavata ihmisiä läheltäsi ja sopia mahdolliset tapaamiset sen jälkeen helposti. Se onkin suosittu vaihtoehto niille, jotka haluavat deittailla ihmisiä omassa kaupungissaan. Tinderissä deittaaminen on yksinkertaista ja nopeaa. Se sopii hyvin niille, jotka etsivät vakavampaa seuraa tai haluavat vain tutustua uusiin ihmisiin. Palvelua voi käyttää maksutta ja lisämaksua vastaan saa käyttöönsä lisää ominaisuuksia.

Tutustuminen rannalla ja baareissa

Rannalla ja baareissa on perinteisesti tavattu muita ihmisiä myös Suomessa. Rannalla deittaaminen voi olla hauskaa ja rentouttavaa, jos et aseta liian suuria odotuksia. Se voi olla hyvä tapa tutustua ihmisiin, ja jos löydät kiinnostavan henkilön, voitte sopia treffit mahdollisesti jo samalle päivälle. Rannalla deittaaminen on yleensä vapaamuotoisempaa ja siihen liittyy usein myös pienempi paine suhteen syttymiselle. Ihmiset ovat joutuneet viettämään paljon aikaa viime vuosina neljän seinän sisällä, joten nyt todennäköisesti nähdään ihmisten hakeutuvan taivasalle aiempia vuosia enemmän.

Baarissa deittaaminen on niin ikään tavallista varsinkin nuorten aikuisten keskuudessa. Se on yleensä helppoa, koska ihmiset ovat baarissa yleensä avoimempia ja halukkaita tutustumaan toisiin. Se onkin myös yksi suosituimmista paikoista löytää uusi seurustelukumppani. Baarit ovat usein hyviä paikkoja tavata ihmisiä, koska siellä voi olla muitakin samassa tilanteessa olevia sinkkuja.

Vastaa