Erilaisia ​​lattiavalaisimia

Oikea valaistus voi tehdä huoneesta loistavan. Valittavana on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja, kun valitset sellaisen valaistuksen, joka tekee kodin sisustuksesta täydellisen. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista tuoda vähän valoa sisustukseen ovat lattiavalaisimet.

Kaari

Jos haluatte koristella tyyliäsi siirtymävaiheessa tai nykyaikaisessa, niin kaarilamppu on sellainen, joka saattaa löytää tiensä kodin sisustukseen. Painotetulla pohjalla ja pitkällä varrella, joka on kaareva yläreunassa, se on hyödyllinen, kun sitä käytetään osioiden ja modulaaristen huonekalujen kanssa. Kaarilamput voivat olla hyvä lisä pelitilaan, joka on kodin viihdealue ja erilaiset pelitoiminnot, jotka vaihtelevat snookerista, korttipeleistä, kasinopelejä (Unibet Bonus ) järjestelyjen mukaan.

 Apteekki

Hyvin pienellä profiililla apteekkilamppuja käytetään enemmän heidän tehtäväänsä eikä tapa tehdä lausuntoa. Niiden korkeus on säädettävissä ja niissä on suora valo, jonka voi säätää säädettävän pään avulla.

Down-silta

Avid-lukijat ovat luultavasti hyvin perehtyneitä alasillan valaisimiin. Kun liitin ja varjossa suunnataan alaspäin kulmassa, nämä lamput ovat suuria valaisemalla valopanos tiettyyn kohteeseen. Ne ovat hienoja lisäyksiä nykyaikaiseen kodin sisustukseen ja toimivat hyvin olohuoneissa.

 Torni

Niille, jotka etsivät lattiavalaisinta, joka voi kaksinkertaistaa taideteoksena, torni-lamppu sopii laskuun. Tarjoten tarvittaessa ympäristön valoa, he ottavat myös kuvan veistoksesta päivän aikana. Tämäntyyppiset lamput tulevat eri tyylejä ja kokoja, ja niistä voi tulla minkä tahansa huoneen keskipiste.

Torchiere

Torchiere-valaisimet eivät vie paljon tilaa, joka antaa heille mahdollisuuden mahtua pienimpiin tiloihin. Ylöspäin osoittamalla näiden valaisimien valo heijastuu katosta, mikä antaa huoneelle mukavan levitetyn yleisen valon. Torchiere-valaisimet tulevat eri tyyleistä perinteisistä moderneihin, joten ne on helppo sovittaa mihin tahansa ympäristöön.

Six Way

Kuudensuuntaiset lamput pystyvät tarjoamaan valtavan määrän valoa ja ovat suuria, kun sinun täytyy sytyttää suuri huone. Käytä kolmisuuntaista polttimoa, jota ympäröi kolme yksittäistä polttimoa, joita voidaan käyttää rinnakkain kolmitievaljan kanssa tai yksilöllisesti riippuen siitä, kuinka paljon valoa tarvitset.

Vastaa