Valaistus sisustus kotona

Ensinnäkin yritä lisätä kotiinsi kulkevan luonnollisen valaistuksen määrää. Tämä on energiatehokkain tapa valaista talosi ja sillä voi olla dramaattinen vaikutus kodin tunnelmaan. Voit esimerkiksi poistaa pienet ikkunat verhot ja kaihtimet ja korvata raskaat verhot ikkunaluukkuilla tai kaihtimilla, jotka avautuvat helposti osittain, jotta valo loistaa huoneessa.

Harkitse lamppujen vaihtamista. Voit käyttää joko suurempaa tai pienempää teholamppua riippuen siitä, haluatko enemmän tai vähemmän valoa paistaa huoneeseen. Voit myös kokeilla erilaisia ​​sipulien muotoja, tyyppejä tai merkkejä. Muista, älä yli valon tai valon alle.

Voit myös parantaa kodin valaistusta muuttamalla sävyjä. Varjostimet voivat piilottaa tai estää emittoidun valon määrän.

Lopuksi, yritä lisätä väriä valaistusjärjestelmään. Mutta älä mene yli laidan ja valitse värillisiä värejä kuin kirkkaita ja rohkeita värejä. Voit korvata normaalit valot värillisillä versioilla purppuran, sinisen, vihreän tai keltaisen vaikutuksen vuoksi.

Vastaa