Kodin sisustaminen Foscarini-valaisimilla

Foscarini-valaisin on saanut nimensä Italian Toscanan alueelta. Tällä seudulla talot rakennettiin erityisellä tavalla, joka suojaa niitä italialaisen auringon polttavalta kuumuudelta. Valaisimen tavoitteena on tarjota pehmeää ja miellyttävää valoa, joka ei ole liian kova silmille ja joka ei synnyttäisi liikaa kuumuutta huoneeseen. Himmeillä valoilla luotiin kodikas ja romanttinen tunnelma.

Tyypit

Foscarini-valaisimiin kuuluu lisävarusteita, kuten kiinnittimiä, ulkoseiniin kiinnitettäviä lyhtyjä, pylväsvalaisimia ja muita koristeita. Tällaiset elementit voivat olla merkittäviä kodinsisustuksessa.

Takorautainen kattokruunu voi lisätä merkittävästi huoneen viehätystä, kun napsautat sen päälle. Luonnolliset aiheet kuuluvat Foscarini-valaisimiin. Maanläheiset värit muodostavat osan tätä italialaista suunnittelua, samoin kuin erilaiset ruskean, vihreän ja kullan sävyt.Ostaa foscarini valaisin täällä .

Kukkakuviot ja muut maanläheiset mallit voivat korostaa toscanalaisen tyylin luonnonläheistä eleganssia. Tämäntyylinen sisustus ja valaistus toteutetaan yleensä lämpimissä ruskean ja pronssin sävyissä. Ulkovalaisimet ovat erityisen vaikuttavia, ja niillä voit lisätä kotiisi rustiikkia ilmettä niin kuistille kuin puutarhaankin.

Vastaa